It's been long but you are right

Livet börjar gå åt rätt håll igen, kanske p.g.a att jag försöker bättra min karma. Går ju lite sådär men jag gör mitt bästa! Dagarna spenderar jag med Emily och de bara flyger iväg, sommarlovet är snart slut och jag har tydligen jobbat mer än halva av det.. För många timmar har även gått åt till backpacker3 som verkar blivit ett beroende..


I'm riding with Lady Luck

Jag vet att jag inte bloggar något alls.. Sommarjobbet är klart men ska in till Scandic och jobba imorgon och på fredag dock. Så helt fri är jag inte. Söndags kvällen spenderades med Emily och och våra grabbar hemma hos mig. Vi skulle ha badat eftersom jag inte lyckats skaffa mig tid till det... Men det gjorde vi inte men kvällen blev mysig ändå. Just nu ligger jag i emilys säng och orkar inte röra mig ur fläcken. Ni lär hitta oss här hela dagen.


To die by your side, is such a heavenly way to die.



Jag har blivit helt överhuvudet förälskad i the smiths de senaste dagarna.

have mercy on me baby

Det blev en tidig morgon för min del för att dra iväg till sjukhuset för att kolla vad fan det är för fel på mig. Vi kom fram till att jag definitivt har en infektion i halsen och att den kanske kanske kan leda till körtelfeber.
Kommer alltså inte kunna jobba imorgon.. fml. Men kommer väl kanske kunna träffa Em?♥





Either I'm too sensitive, or else I'm getting soft.

Sitter och kollar igenom gamla arkiv i bloggen och tvingar mig själv att inse att jag var roligare här då.. Kanske dags att ge upp bloggandet?.. nja, we'll see 'bout that! 

Idag har jag så sjukt ont i halsen att jag inte kan svälja något alls utan att det gör ont som satan. Känner mig sjukt hängig också, jag som skulle iväg till Amanda och träffa lite brudar ikväll.. 
Tänkte väl då passa på att vila upp mig inför sista jobbveckan och kanske skriva ut nya bilder till mina fotoramar? känns som att de behöver uppdateras lite.♥


RSS 2.0