Och ingenting kan splittra oss, och ingenting kan söndra oss och ingenting kan slita oss isär

Världens bästa jävla människa. punkt slut.

I miss you.


SA11c

Första dagen som gymnasieelev gick ganska snabbt. Känns dock rätt vemodigt att lämna brevik bakom sig, men tessin blir nog minst lika bra. Hoppas jag.
Frånochmed idag tillhör jag SA11c.



Typ en festival dag 2


In till Nyköping ikväll igen för ett par musikfyllda timmar med fina vänner & imorgon blir det jobb.

The boxer


TYP EN FESTIVAL

Om en timme far bussen ner mot öland med min kära kusin som passagerare, ganska sorgligt.
Efter det drar jag hem och packar lite grejer, drar med mig lite grabbar och styr mot nyköping för lite typ en festival. Sedan slaggar jag över hos Nathalie då jag ändå måste vara i nyköping vid åtta imorgon för att jobba!

Breakfast at Tiffany's


Igår blev det en jättefin dag tillsammans med Nathalie och Lisa i Nyköping. När jag kom hem därifrån hoppade jag i säng för att titta på vad som måste vara världens vackraste film. Breakfast at Tiffany's. Så vackra kläder, håruppsättningar och hela miljön. Åh jag är kär.
Idag ska jag träffa Robin för att spela lite gitarr tillsammans, det blir alltid så mycket roligare om man är fler som spelar!

It's alright ma


you think love will come towards you like a warm summebreeze




Jag gjorde inbrott i Elins hus idag för att väcka henne och kidnappade henne sedan för att käka lite frulle hos mig.
Det var meningen att vi skulle dra in till Nyköping för att hämta min väska som varit på villovägar. Tappade nämligen bort den i lördags på karnevalen och sen dess har det legat på Tellus två nätter och en natt hos polisen och nu får jag äntligen tillbaka den!

Truth Doesn't Make A Noise

Strax hoppar jag på bussen in till Nyköping och hem till Nathalie för att chilla lite, sen blir det vidare till frisören!

a poem is a naked person. some people say that I am a poet


Har spenderat den mesta tiden i Nathalies nya lägenhet de senaste dagarna, eller gjort en massa annat som hållit mig borta från bloggen.
Livet känns så bra nu, (om jag nu bortser från ångesten då det gäller skolstarten...) det mesta går bra och gitarrspelandet healar mig ordentligt!

RSS 2.0